vineri, 4 septembrie 2009

Omul lui Basescu, Monica Macovei acuzata de coruptie de catre un cetatean polonez




Acuzaţii de corupţie, la adresa Monicăi Macovei. Într-un mesaj trimis Parlamentului European, un cetăţean polonez susţine că eurodeputatul ar fi favorizat acte de corupţie şi că a abuzat de fondurile unor organizaţii non-profit, pentru activităţile sale comerciale private, în Europa de Sud-Est.

Autorul e-mailului, Stanislav Pigon, reclamă în special perioada în care Monica Macovei era angajată a ambasadei britanice din Skopje şi perioada recentelor alegeri pentru Parlamentul European.

"Am vrut un răspuns clar: potrivit cărei legi, cărei legi a cărui stat, doamna Macovei a obţinut contractul la Skopje, unde s-a făcut oferta, unde a fost înregistrată această ofertă, oferta a fost transparentă şi a dat şansa unei competiţii în care să aplice şi alţi avocaţi pentru acest post? Acestea sunt preocupările mele" a declarat Pigon.

Polonezul Stanislav Pigon spune că a lucrat în Macedonia în aceeaşi perioadă cu doamna Macovei şi că a fost naiv atunci când a avut o părere foarte bună despre eurodeputata PPE.

Un comentariu:

  1. Datorita lu'Base am ajuns in stare in care suntem.Rusine doamnei Macovei!!!

    RăspundețiȘtergere